با سلام خدمت همه دوستان . من نه با برند گیگا نه حال میکنم نه توی این بحث بودم از اول . فقط یک چیزی برای من جالب بود که چرا سایت بخواد از برند خاصی حمایت کنه یا برندی رو خراب کنه . اگر این بحث بین خود کاربران بود و مسیولین وارد موضوع نمیشدند فکر میکنم خیلی بیشتر شان این سایت حفظ
میشد . برای من کاربر واقعا عجیبه که چرا از گیگا بایت افرادی دارند حمایت میکنند . کاری ندارم که حرفه این دوسته عزیز حق هستش یا نه . که تا حدودی هم حرفش درسته . ولی جانب داری ها از گیگا بابت چیه نمیدونم . لابد به یک عده ای منافعی میرسه. این برای سایتی که خوش مرجع به حساب میاد خیلی بده . فقط از این موضوع خیلی ناراحت شدم من و توقع نداشتم . درسته چندین ساله من عضوم ولی فعالیتی ندارم زیاد چون بیشتر میخونم . ولی اصلا توقع حمایت نداشتم از برندی . الان اگر منم جز مافیای ضد گیگا شدم بگید بدونم . چون خیلی خیلی خوشحال میشم از این موضوع . و جالبیش مطرح کردن این موضوع توی سایت اصلی بود . البته عذر خواهی هم میکنم در صورتی که. نکنه واقعا این سایت وابسته به اواژنگ هستش و من بیخبرم ( این فول واقعا گوشش بازه . سایت خودشو خراب کرد با این کار)
Bookmarks